Loading...

Webinarar:

Webinarer om grundmotorisk udvikling

Jeg er meget nørdet omkring opbygningen af stabilitet i den lille baby-kropskerne – stabiliteten udgør fundamentet i den grundmotoriske udvikling.
Via disse webinarer vil du blive klogere på, hvordan du via din håndtering og babys arbejde på gulvet, bedst muligt hjælper baby til at etablere denne.

Pris 150 kr pr stk (klik på "her" under hvert webinar)
- eller 300 kr for dem alle 3 HER

Webinarerne bliver tilsendt på mail lige efter du har købt. I mailen, vil der også være en oversigt over hvor i webinaret jeg gennemgår hvad  men det anbefales 100% at se hele webinaret igennem fra start til slut, for at få essensen med.

Ny med baby

I webinaret «Ny med baby» gennemgår jeg, på knapt en time, en masse viden, som er relevant for jer der har fået lille ny.
Jeg nørder meget i grundmotorisk udvikling, opbygning af stabilitet omkring babys kropsstamme og sansestimulering. Det er det. jeg i webinaret, giver jer en masse grundviden og forståelse for.
Jeg gennemgår:
I maveliggende og rygliggende gennemgår jeg forventninger til udvikling og hvordan du kan hjælpe baby til at blive stærkere i disse udgangsstillinger.
Jeg gennemgår favoritsider og midtstilling, gode liggestillinger, gode bærestillinger og mine anbefalinger til at tage baby op.
Herudover mit bedste trøstetrick og til sidst lidt om vores sansesystemer og hvad I skal være opmærksomme på ift. sansestimulering.
Webinaret købes HER

 

4-7 mdr motoriknørderi

I webinaret 4-7 mdr. motoriknørderi gennemgår jeg på godt 45 minutter de motoriske stadier og overgange i denne aldersgruppe.
I vil få forståelse for hvordan opbygningen af stabilitet omkring kropsstammen udvikles og opbygges via de motoriske stadier.
I vil får forståelse for hvad god bevægekvalitet er i maveliggende, rygliggende og sideliggende inkl tril fra ryg til mave. Yderligere får I konkret viden om hvordan I kan arbejde i disse udgangsstillinger for at hjælpe baby til gode muskulære balancer.
Derudover gennemgår jeg også mine anbefalinger ift bærestillinger og håndtering af baby samt lidt intro til tumle-leg og sansestimulering. 
Webinaret købes HER


Krybe Kravle + webinar

I webinaret ”Krybe- Kravle +” gennemgår jeg, på ca. en time, de motoriske overgange til krybende, kravlende og stående/gående.

Jeg nørder meget i grundmotorisk udvikling, opbygning af stabilitet og muskulære balancer i babykroppen. 
I Krybe-kravle webinaret har jeg fokus på det symmetriske kryb og hvordan vi kan hjælpe baby der kryber asymmetrisk godt videre.
Vi nørder også i overgangen til knæ4stående og hvad god kvalitet er her og i kravlet.
Ligeledes gennemgår vi den naturlige overgang til frit gående og mine anbefalinger til denne overgang.
Jeg gennemgår også at komme sikkert ned, når man lærer at kravle op, fremtidige gode motoriske rammer, overgangen til siddende og et par anbefalinger ift. fodtøj mm., som tit plejer at melde sig i denne alder. 
Webinaret købes HER

 

Skulle I have andre emner I ønsker webinarer om, så kontakt mig på kontakt@babytummel.dkHer er hvad Michele har skrevet om sit tilkøb af webinarerne

Jeg valgte at købe Lenes webinarer, da jeg havde brug for lidt tips til hvordan jeg kunne lege mere hensigtsmæssigt med min datter, når vi alligevel lå på gulvet. Min ældste søn havde udfordringer både med farvoritside og tarzan kravl og fandt aldrig sine fødder. Så med nummer to, har jeg været ekstra obs på at det skulle gøre på den “rigtige” måde. 

Lenes webinarer gav mig netop forståelse og det fokus, der skulle til for at arbejde med bevægekvalitet og farvoritsider. Min datter lærte derfor at trille som 4,5 måneder og pivoterer hele vejen rundt som 5 måneder og uden at det blev gjort til en pligt, men blot blev en del af hverdagen. 

 

Michele (mor til pige på 5 mdr)