Loading...

Webinarar:

Webinarer om grundmotorisk udvikling De seneste uger har jeg arbejdet på disse 3 webinarer, som dækker hele den grundmotoriske udvikling det første år.

- Jeg har holdt disse webinarer flere gang under coronanedlukningen og oplevet meget positive tilbagemeldinger.

Jeg er meget nørdet omkring opbygningen af stabilitet omkring den lille baby-kropskerne – stabiliteten udgør fundamentet i den grundmotoriske udvikling.
Via disse webinarer vil du blive klogere på hvordan du via din håndtering og dit ”arbejde” med baby på gulvet, bedst muligt hjælper baby til at etablere denne.

”Ny med baby” dækker 0-3 mdr alderen og handler om hjælp til at gøre baby glad for maveliggende, symmetrier, forventninger til rygliggende (som også er mega vigtig i opbygningen af stabiliteten), ligge- og bærestillinger og masser af fokus på en god og rolig start med god kontakt <3
Webinaret findes her: https://www.facebook.com/groups/490133172108708

”4-7 mdr motoriknørderi” handler om den videre udvikling. I denne alder kommer baby mere op på sine arme og begynder at trille fra ryg til mave, som er meget afslørende ift hvordan balancen er i babykroppen. Fundamentet for kryb og kravl udvikles og jeg præsenterer også bærestillinger og et par tricke til at hjælpe baby til en stærkere kerne.
Webinaret findes her: https://www.facebook.com/groups/507825090254545

”Krybe-Kravle+ webinaret” handler om overgangene til kryben, kravlende og stående/gående baby. Du vil få forståelse for hvorfor nogle babyer har svært ved at komme op og kravle + konkrete værktøjer til at hjælpe baby videre gennem de motoriske milepæle.
Webinaret findes her: https://www.facebook.com/groups/801942673761017

Webinarerne ligger i lukkede fb-grupper og det koster 100 kr at få medlemskab i en af grupperne – eller 250 kr for medlemskab i alle 3. Der indbetales til 26263 (LM fysioterapi) samtidig med at man anmoder om medlemskab i den/de pågældende grupper. Så bliver I lukket ind hurtigst muligt, og kan se og gense webinarerne, når det passer jer.

Skulle I have andre emner I ønsker webinarer om, så kontakt mig på [email protected]